Mooonz collecties

Elvira Casuals

Een Nederlands kledingmerk met een lange geschiedenis, waar vernieuwing en tradities elkaar versterken, waar de modebewuste vrouw centraal staat en waar iedere vrouw zich gelukkig voelt. Dat is waar Elvira Casuals voor staat. 

Dreamstar

Dreamstar is een Nederlands merk met internationale bekendheid en allure.

Geisha

Eigentijds en eigenzinnig. Geisha is één van de leukste damesmerken van het moment. Een paar keer per jaar komt Geisha met een compleet vernieuwde modecollectie. Jeans, jurkjes en topjes met opvallende prints, speelse details, originele materialen.

NED

NED staat voor hoogwaardige dames-items met een goede prijs- kwaliteit verhouding. Onze collecties zijn niet alleen modieus, comfortabel, stijlvol en draagbaar: zij kunnen eindeloos worden gecombineerd.

Street One

Street One is een kledingmerk voor dames. Met de trendy en stijlvolle collecties loop je er altijd modieus bij.

Cecil

Een Duits merk, die maandelijks nieuwe collecties aanlevert. Mode van CECIL is trendy, gevarieerd en van beste kwaliteit. Er is elke maand een nieuwe, uitgebreide collectie. Aangevuld met het basic assortiment en actieartikelen beschikt de CECIL klant over perfect op elkaar afgestemde mode met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Gafair

Iedere dame mag zich mooi en vrouwelijk voelen, zonder aan comfort in te leveren. Dat is het motto van Gafair.. Ze leveren broeken van goede kwaliteit met een comfortabele stretch en een luxe uitstraling.

Enjoy

Enjoy staat voor een betaalbare collectie voor een moderne vrouw. Ze kiest voor een modieus beeld zonder concessies te doen aan maat en pasvorm. Elk seizoen werken we met de nieuwste trends en vertalen deze naar een mooi commercieel beeld. Dit resulteert in een nieuwe frisse collectie per seizoen en twee á drie tussencollecties in het seizoen. 

 

 Enjoy staat voor kleur. Wij werken per seizoen met een basis kleurkaart, zowel in alle basisartikelen als in tops, brei en prints. Hierdoor zijn alle artikelen binnen de gehele collectie makkelijk te combineren. Ook tijdens het seizoen kunnen we snel inspringen op nieuwe kleurtrends.

 

Enjoy staat voor kwaliteit. Door intensieve samenwerking met leveranciers kunnen we een goede kwaliteit waarborgen. Voortdurend zijn we op zoek naar de beste kwaliteiten en houden we de pasvorm in de gaten. Door te luisteren naar onze klanten en de nieuwste ontwikkelingen te volgen worden de trends vertaald in een draagbaar concept, het hele seizoen door. 

District jassen

District is een nederlands merk van jassen en coats.

Yellow Blue

HET NIEUWE DENIM-TIJDPERK
Met de introductie van Yellow/Blue is het nieuwe denim-tijdperk
aangebroken. Duurzame fashion voor de modebewuste én milieubewuste
man en vrouw. Van trendy jeans tot stylish sweaters en comfortabele
joggingbroeken. Allemaal volgens de laatste trends, maar wel met een
‘groen’ randje. Want, één ding staat vast: duurzame fashion is hier en gaat
niet meer weg. Yellow/Blue laat met haar collectie zien dat mode en
duurzaamheid heel goed samengaan.
Item